Practice 2022

Her er årets summer interns i avdelingen Practice:

Navn: Eivind Syrdalen Dovland
Avdeling: Practice – Oslo

Eivind er 24 år og kommer fra Hosle i Bærum. Han studerer datateknologi med spesialisering innenfor databaser og søk ved NTNU, og har nettopp fullført 4. klasse på masteren i Italia. På fritiden liker han å holde seg aktiv, da spesielt å gå og stå på ski, jogging, sykling og padel.


Navn: Haakon Gunnarsli
Avdeling: Practice – Oslo

Haakon er 27 år og kommer fra Skien. Han studerer Informatikk med fordypning i Programvaresystemer. På fritiden liker han å være sammen med gode venner, gå tur, reise og være ute.


Navn: Helena Phan
Avdeling: Practice – Oslo

Helena Phan er 23 år gammel og kommer fra Stavanger. Hun studerer Ingeniørvitenskap & IKT, og spesialiserer seg innenfor Robotikk og automatisering ved NTNU, og har nettopp fullført 4. klasse. På fritiden liker hun å være sosial med venner, lage god mat og drinker, dra på tur, og reise når hun har muligheten for å oppleve mer av verden. Hun liker også kultur og språk, og lærer seg for tiden fransk.


Navn: Helene Bolkan
Avdeling: Practice – Oslo

Helene er en jente på 23 år som kommer fra Lørenskog utenfor Oslo. Hun studerer Kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet ved NTNU i Trondheim og er nå ferdig med 4. året sitt. Hun har ladet opp til en sommer hos Capgemini ved å være på utveksling i Italia, der hun har reist masse og spist utrolig mye god mat. Helene er en aktiv person, som er veldig glad i å være utendørs og drive med idrett. Hun går gjerne på tur i fjellet, og liker å ha noen netter ute i hengekøye, i tillegg til at hun spiller håndball.


Navn: Magnus Baugerud
Avdeling: Practice – Oslo

Magnus er 22 år og kommer fra Skien. Han studerer datateknologi ved NTNU i Trondheim med programvaresystemer som spesialisering. Han har også fullført dataingeniør-bachelor på samme studieplass. På fritiden driver han med spill og løping og er også glad i å kose seg med venner.


Navn: Peder Tanberg Hansen
Avdeling: Practice – Oslo

Peder er 24 år gammel og kommer fra Drammen. Han tar for øyeblikket en MSc i Data Science på Copenhagen Business School, hvor han har 1 år igjen. På fritiden liker han å seile, og skal til høsten utveksle et semester i Lisboa.


Navn: Solveig Hansen Farestveit
Avdeling: Practice – Oslo

Solveig er 23 år og kommer fra Bergen. Hun studerer Ingeniørvitenskap & IKT ved NTNU i Trondheim, og skal etter sommeren starte på master. Solveig er glad i å reise og har nettopp tilbrakt et år på utveksling i Portugal. På fritiden er hun glad i å være sosial og å bli kjent med nye folk!


Navn: Trym Jørgensen
Avdeling: Practice – Oslo

Trym er 23 år og kommer fra Rælingen. For tiden tar han en master innenfor datateknologi med programvaresystemer som hovedprofil. På fritiden liker han å bruke tiden sin på fotball eller discgolf.


Navn: Rakel Rønning Ramsdal
Avdeling: Practice – Fredrikstad

Rakel er 22 år og kommer fra Fredrikstad. Hun har fullført bachelor i datasikkerhet ved Universitetet i Bergen i år. Til høsten planlegger hun å starte på en mastergrad. På fritiden liker hun å gå tur, lese og være med venner.


Navn: Peshwas Mofak
Avdeling: Practice – Fredrikstad

Peshwas er 26 år og kommer fra Fredrikstad. For tiden tar han en bachelor innenfor Informatikk ved NTNU. På fritiden liker han å bruke tiden sin på å spille gitar, lese bøker og ha verv i UKA & Samfundet!


Navn: Siri Fjeldstad
Avdeling: Practice – Fredrikstad

Siri er 25 år og kommer fra Fredrikstad. Hun har nettopp blitt ferdig med en bachelor i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo, og håper å starte på en ny bachelor i informatikk til høsten. På fritiden hun å reise, spille piano og se på film.


Navn: Erlend Berntsen
Avdeling: Practice – Bergen

Erlend er 24 år og kjem frå Førde. Han tar en master i programutvikling (HVL/UiB) og er no på siste året. På fritida er også interessa for programutvikling stor, enten det er å programmere på eit hobbyprosjekt, eller å lære om gamle og nye teknologiar i IT-verda. Han er også veldig glad i all slags fysisk aktivitet, og er som regel å finne på klatresenterert eller løpande rundt i Bergen. Elles likar han å sjekke ut ny musikk, speling, og være med vennar og familie.


Navn: Julie Dahl Hjelle
Avdeling: Practice – Bergen

Julie Dahl Hjelle er 24 år og kommer fra Bergen. Hun studerer sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet ved NTNU i Trondheim på 4. året. På fritiden liker Julie å trene eller reise. I sommer skal hun jobbe på Bergenskontoret i avdelingen for utvikling.


Navn: Kathrine Hermansen
Avdeling: Practice – Bergen

Kathrine er 24 år og kommer fra Sandnes. Hun studerer master i programutvikling ved Universitetet i Bergen / Høyskolen på Vestlandet, med fordypning innen maskinlæring og natural language processing. Hun har tidligere tatt en bachelor i dataingeniør ved Høyskolen på Vestlandet. I vår var hun på utveksling i Padova i Italia. På fritiden liker hun å omgås med venner, gå turer, reise og å lage mat.


Navn: Endre Lund
Avdeling: Practice – Stavanger

Endre er 28 år og kommer fra Stavanger. Han er ferdig med andre året i Datateknologi Bachelor ved UiS og jobber deltid hos Capgemini ved siden av studiene. På fritiden holder Endre på med å skru på biler, være sammen med venner, se på fotball og Formel 1.


Navn: Frimann Bergvik Garmann
Avdeling: Practice – Stavanger

Frimann er 24 år gammel og kommer fra Oslo. Han studerer Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU i Trondheim og har nå fullført 3 år av utdanningen. Frimann er glad i musikk, fotball og mat (i den rekkefølgen) og han finner stadig nye hobbyer han liker å sette seg inn i.


Navn: Håvard Moe Jacobsen
Avdeling: Practice – Stavanger

Håvard er en 26åring fra Stavanger. Han studerer Data Science på UiS, og har nå ett år igjen før han fullfører mastergraden. På fritiden er han som oftest aktiv i form av klatring, styrketrening, badminton, eller så er han nok med venner.


Navn: Hilde Mikaelsen
Avdeling: Practice – Stavanger

Hilde er 23 år fra Stavanger. Hun studerer Datateknologi integrert master på NTNU i Trondheim og er ferdig med sitt tredje år der nå. På fritiden har hun brukt en del tid på verv på Studentersamfundet i Trondheim i år, og liker ellers å spille gitar, være med venner, trene, stå på ski og snowboard og dra på tur. I sommer skal hun jobbe i Stavanger som utvikler i Summer of Code.


Navn: Johanne Rønneberg Dybevik
Avdeling: Practice – Stavanger

Johanne er 23 år fra Sandnes. Hun er ferdig med 3.klasse kommunikasjonsteknologi og digitalsikkerhet på ntnu, og har valgt spesialisering informasjonssikkerhet. på fritiden liker hun å buldre og gå fjellturer.


Navn: Magnus Vedahl Gulbrandsen
Avdeling: Practice – Stavanger

Magnus er 24 år og kommer fra Fredrikstad. Han tar en mastergrad i datateknologi med Data Science som spesialisering. Ved siden av studiet er han glad i å bruke fritiden på å spille fotball og omgås venner.


Navn: Simeon Vyizigiro
Avdeling: Practice – Stavanger

Simeon er 20 år gammel og studerer Datateknologi Bachelor på Universitet i Stavanger. Han flyttet fra Halden for å studere på UiS, og nå er han nettopp blitt ferdig med sitt andre studieår på universitetet. Simeon liker å bruke mesteparten av fritiden sin på programmering, men han er også veldig glad i fotball. Han har hatt et par tunge år som Barcelona fan, men han er optimistisk om at UCL trofeet ender opp på Camp Nou snart.


Navn: Emma Valen Rian
Avdeling: Practice – Trondheim

Emma er 24 år gammel og kommer fra Trondheim. Til høsten begynner hun på sitt siste år av masterstudiet Datateknologi ved NTNU Trondheim, der hun spesialiserer seg innen programvaresystemer. I tillegg til interessen for programmering liker hun å drive med kunstløp, lese bøker, lage god mat og tilbringe tid med venner.


Navn: Mathias Pettersen
Avdeling: Practice – Trondheim

Mathias er 24 år gammel, født og oppvokst i Trondheim. Han går for øyeblikket 3. året på Datateknologi (MTDT) ved NTNU, med spesialisering innenfor kunstig intelligens. Selv om studiet tar opp mye av tiden, liker Mathias å bruke vinterne på slalåm og toppturer. Ellers har han også en enorm lidenskap for å spille el-gitar, og danse hip hop.


Navn: Sigurd Greiff
Avdeling: Practice – Trondheim

Sigurd er 27år og kommer fra Namsos. Han fullførte nettopp sitt første år på masterutdanningen sin i Trondheim, etter fullført Bachelor i Ålesund. I fritiden liker Sigurd å holde på med diverse aktiviteter som Padel-tennis, frisbeegolf, ski og volleyball.

%d bloggere liker dette: