Invent 2022

Her er årets summer interns i avdelingen Invent:

Navn: Filip Fremo Minge
Avdeling: Invent – Oslo

Filip er 22 år og kommer fra Stavanger. Han tar master i industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og skal begynne på femte året over sommeren. Høsten 2021 var Filip på utveksling i Hong Kong. På fritiden er Filip glad i å stå på ski og å spille squash. Han er også interessert i matlaging og er særlig opptatt av kaffe.


Navn: Frida Dybwad Brochman
Avdeling: Invent – Oslo

Frida er 24 år og kommer fra Bergen. Hun har akkurat fullført første året av masteren i Strategy, Organization and Leadership ved CBS, og til høsten skal hun på utveksling til University of Hawaii. Frida er glad i å løpe, sykle og gå fjellturer, samtidig som hun liker å være sosial med venner og familie.


Navn: Hilvi Fjose
Avdeling: Invent – Oslo

Hilvi er 25 år og kommer fra Voss. For tiden tar hun en master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse (Indøk) med spesialisering i data og operasjonsanalyse. På fritiden liker hun å drive med revy, sang, bading og ski, samt at hun er stolt leder av indøks strikkegruppe.


Navn: Kristine Wilhelmsen
Avdeling: Invent – Oslo

Kristine er 24 år og kommer fra Oslo. For tiden tar hun en MSc i Business ved BI, med spesialisering i finans, og kom nettopp hjem fra utveksling i Sveits. Hennes mange interesser inkluderer fjellturer, seiling, ski og matlaging. 


Navn: Magnus Mork
Avdeling: Invent – Oslo

Magnus er 24 år og kommer fra Asker. For tiden tar han en master i finans ved NHH. Under studiene var han på utveksling i Portugal. Ellers er Magnus aktiv og spiller baseball og fotball.


Navn: Ole Sebastian Rolland
Avdeling: Invent – Oslo

Ole er 23 år og kommer fra Bergen. For tiden tar han en master i finansiell økonomi ved Norges Handelshøyskole (NHH), hvor han starter på sitt femte og siste år etter sommeren. På fritiden er Ole semi-profesjonell fotballspiller og kommunikasjonsansvarlig for Idrettslaget Bjarg. Utover dette bruker han mye tid på reising sammen med venner.


Navn: Sarah Noe Brogaard
Avdeling: Invent – Oslo

Sarah er 27 år gammel og avslutter for tiden sin MSc i Business Administration ved CBS. Sarah er født og oppvokst langs Danmarks nordlige solkyst, men har bodd i Norge i syv år, hvor hun fullførte sin Bachelor i Retail Management med major i supply chain management ved BI. Sarah har funnet en lidenskap i kombinasjonen mellom strategi og tech, og er i sitt rette element, når hun får lov til å være kreativ og utvikle gode interface løsninger samt UX-design. Kanskje ikke så rart, har hun forelsket seg i den norske naturen, og du vil derfor alltid finne henne med joggesko eller ski på fritiden, eller på en båt i skjærgården.

%d bloggere liker dette: