Insights & Data 2022

Her er årets summer interns i avdelingen Insights & Data:

Navn: Eivind Stangebye Larsen
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Eivind er ferdig med fjerde året på Ingeniørvitenskap & IKT på NTNU og har hovedprofil innen Produksjonsledelse. Han er 25 år og kommer fra Oslo. På fritiden er han blant annet aktiv i NTNUI Roing.


Navn: Eyosiyas Bisrat Taye
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Eyosiyas er 23 år og kommer fra Ås, cirka 30 minutter sør for Oslo. Han studerer på Universitetet i Oslo på linjen Informatikk: Robotikk og Intelligente Systemer og går siste året på masteren. På fritiden så liker han å lese, se på filmer og serier, spille spill og trene.


Navn: Mikael Blikås
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Mikael Blikås er 23 år gammel og kommer fra Kjelsås i Oslo. Mikael har fullført en bachelorgrad i logistikkingeniør ved NTNU i Trondheim, og studerer nå på en mastergrad i ledelse av teknologi på handelshøyskolen til NTNU i Trondheim. På fritiden liker han å være sosial og aktiv, og de siste årene har han fått en interesse for frisbeegolf.


Navn: Christian Bakos Leirvåg
Avdeling: Insights & Data – Stavanger

Christian Bakos Leirvåg er en 24år gammel student som kommer fra Ski. Han er nettopp ferdig med en bachelor fra Uis i datateknologi. Christian har bygd seg opp en lidenskap innenfor data, og skal derfor begynne på Master i kunstig intelligens til høsten i København. Før det skal han jobbe i avdelingen Insights & Data i Stavanger. Mesteparten av fritiden hans går til klatring, surfing og skating.


Navn: Kjartan Madsen
Avdeling: Insights & Data – Stavanger

Kjartan er 23 år gammel og er født og oppvokst i Sandnes. Han studerte 3 år i Bergen før han flyttet til København hvor han har 1 år igjen av master i «IT & cognition» ved universitetet i København. Utenom studiene spiller han fotball så ofte han kan, trener og spiller gjerne videospill noen timer med det rette selskapet, men om sommeren er det sjø og sol som gjelder.


Navn: Marcus Klomsten Dragsten
Avdeling: Insights & Data – Trondheim

Marcus er 23 år og kommer fra Sjetnmarka i Trondheim. Han starter på 5. året sitt på Informatikk ved NTNU i Trondheim nå etter sommeren. På fritida er han litt i overkant glad i å game med venner, men det er ikke uvanlig å se han på fotballbanen med fløyte i munnen eller flagg i arma.


Navn: Tobias Hyldmo
Avdeling: Insights & Data – Trondheim

Tobias er 25 år og kommer fra Trondheim. Over sommeren starer Tobias i femteklasse ved studiet Industriell Økonomi og Teknologiledelse ved NTNU, hvor han tar en spesialisering innen kunstig intelligens og finans. På fritiden liker Tobias å leke seg i fjellet både med og uten ski på beina. Det er ingen ting som slår følelsen av å tre ut av hverdagsbobla og inn i fjellheimen!

%d bloggere liker dette: