Invent 2019

Her er årets summer interns i Capgemini Invent:

Andreas Haugsbø_C_C.jpg
Navn: Andreas Haugsbø
Avdeling: Capgemini Invent – Oslo

Andreas er 23 år og kommer fra Bergen. For tiden tar han en master i Economics and Business Administration ved NHH. I tillegg tar han en CEMS master i International Management samtidig. På fritiden liker Andreas friluftsliv og en god film, samtidig som han liker å være med venner og familie.

 

Maria Midttun_C_C.jpg
Navn: Maria Midttun Sunde
Avdeling: Capgemini Invent – Oslo

Maria er 24 år og kommer fra Oslo. For tiden tar hun en master i finans ved NHH. Under studiene var hun på utveksling i Australia. Maria satset tidligere på tennis og bruker mye tid på idrett og reising på fritiden.

 

Hanne Nore_C_C.jpg
Navn: Hanne Grotle Nore
Avdeling: Capgemini Invent – Oslo

Hanne er 23 år og kommer fra Ålesund. For tiden tar hun en master i Business Analytics ved NHH. Under studiene var hun på utveksling i USA. Hanne liker friluftsliv og spesielt det å gå på fjelltur – og drømmer om å gå Kilimanjaro.

 

Thomas Næss_C_C.jpg
Navn: Thomas Dowling Næss
Avdeling: Capgemini Invent – Oslo

Thomas er 24 år og kommer fra Oslo. For tiden tar han en master i Industriell Økonomi og Teknologiledelse (Indøk) med spesialisering i maskin og finans. Under studiene var han på utveksling i Australia. På fritiden liker Thomas å drive med idrett, da spesielt tennis, sykling, alpint og fotball.

 

Simon Nielsen_C_C.jpg
Navn: Simon Nielsen
Avdeling: Idean – Oslo

Simon er 24 år og kommer fra Göteborg. For tiden studerer han ved Chalmers innen Interaksjonsdesign og Teknologi. Fra før har han studert tre år innen IT ved Chalmers, og jobbet som software developer i to startups. Han er med i Chalmersspexet Bob der han står på scenen som Axel von Fersen i årets oppsetting med temaet Marie Antoniette.

 

Dina Marie Vatne_C_C.jpg
Navn: Dina Marie Vatne
Avdeling: Idean – Oslo

Dina er 24 år og kommer fra Oslo. Hun studerer for tiden multimediedesign i København. Fra før har hun tatt en bachelorgrad i Strategi og PR ved Westerdals. Hennes interesser er å utarbeide gode webløsninger og har en lidenskap for UX-design.

 

Lina Tanita Leiva_C_C.jpg
Navn: Lina Tanita Leiva
Avdeling: Idean – Bergen

Lina er 23 år og kommer fra Bergen. Hun jobber for øyeblikket med kjemi i mastergraden sin i design ved fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen. Hun liker å blande design med alt som ikke er det, slik hun gjør mye som frivillig i Studentersamfunnet i Bergen. På fritiden liker hun å spille brettspill og improteater, synge i dusjen og på karaokebar, se på Mummitrollet og britisk underholdning og bade i badekar. Hun er også halvt chilensk og snakker spansk.

 

Navn: Kathrin Pedersen
Avdeling: Idean – Bergen

Kathrin er 29 år og kommer fra Ørsta. Hun har en master i interaksjonsdesign fra NTNU Gjøvik og studerer nå på fjerde året på profesjonsstudiet i psykologi ved Universitetet i Bergen.

%d bloggere liker dette: