Insights & Data 2019

Her er årets summer interns i avdelingen Insights & Data:

Anne Marthe Høviskeland_C_C.jpg
Navn: Anne Marte Høviskeland
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Anne Marte er 23 år og kommer fra Stabekk. For tiden studerer hun Business Analytics ved BI Nydalen. Fra før har hun en bachelor i Retail Management. På fritiden trives hun i naturen med fotturer i skogen og ski på vinteren.

Daniel Kittilsen Henriksen_C_C.jpg
Navn: Daniel Kittilsen Henriksen
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Daniel er 22 år og kommer fra et lite sted i utkanten av Skien. For tiden studerer han Industriell økonomi og Teknologiledelse ved NTNU. Daniel er samfunnsengasjert, og sitter som en folkevalgt representant i fylkestinget i Telemark. Daniel liker også å diskutere en god tech-nyhet!

Erik Dengerud_C_C.jpg
Navn: Erik Dengerud
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Erik er 23 år og kommer fra Kjelsås i Oslo. Han studerer for tiden fysikk og matematikk ved NTNU og går retningen industriell matematikk. Forrige skoleår var Erik på utveksling i Boulder, Colorado. Han er interessert i nesten all sport og driver aktivt med langrenn.

Harald Aarskog_C_C.jpg
Navn: Harald Aarskog
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Harald er 23 år og kommer fra Bø i Telemark. For tiden studerer han Industriell økonomi og teknologiledelse med fordypning i datateknologi ved NTNU, og skal skrive master innenfor anvendt økonomi og optimering. Løping er Haralds store lidenskap og har tidligere satset på mellomdistanse innenfor friidrett. Han er også glad i å gå fjellturer og være i naturen.

Mai Ve Bugge_C_C.jpg
Navn: Mai Ve Bugge
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Mai er 20 år og kommer fra Porsgrunn. Hun studerer Kybernetikk og Robotikk ved NTNU i Trondheim. Hun planlegger å utveksle deler av masteren ved  University of Tokyo. På fritiden liker hun å trene, lage mat men også å spille klassisk fiolin. På sommeren bruker hun mye av tiden på å gå tur på vestlandet eller å bade på solkysten.

Fride Nilsen_C_C.jpg
Navn: Fride Nordstrand Nilsen
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Fride er 22 år og kommer fra Ålesund. Det siste året har hun studert statistikk ved UC Berkeley i California. Til høsten skal hun tilbake til Trondheim og fullføre studiet Fysikk og Matematikk ved NTNU. På fritiden trener hun crossfit og vektløfting, og ellers er hun glad i fjellturer, bøker og film.

Jenny Bogen Griffiths_C_C.jpg
Navn: Jenny Bogen Griffiths
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Jenny er 23 år og kommer fra Oslo. Hun studerer Kybernetikk og Robotikk ved NTNU med fordypning i robotsystemer. Jenny har nylig vært på utveksling til Australia. På fritiden jobber hun som lystekniker, spiller piano og jobber med forskjellige hobbyprosjekter.

Tobias Dalaker Fauske

Navn: Tobias Dalaker Fauske
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Tobias er 25 år og kommer fra Bergen. Han studerer Business Administration and Information Systems, Digitalization i København ved Copenhagen Business School og er nettopp ferdig med fjerde året. Fritiden bruker han på å stå og gå på ski, trene, gå fjellturer, reise rundt i verden og lese bøker.

Martine Lysebo

Navn: Martine Lysebo
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Martine er 23 år og kommer fra Drammen. For tiden studerer hun fysikk og matematikk med spesialisering i industriell matematikk ved NTNU. Det siste året har hun jobbet som studentpolitiker på fulltid. Martine engasjerer seg stort, og det er alltid plass til flere frivillige verv. Hun har blant annet sittet som linjeforeningsleder, etablert flere studentutesteder fra bunnen av, og vært skuespiller i revy.

Vegar Andreas Bergum

Navn: Vegar Andreas Bergum
Avdeling: Insights & Data – Oslo

Vegar er 22 år og kommer fra Moss i Østfold. De tre siste årene har han studert Informatikk ved NTNU i Trondheim, og videre skal han ta et ettårig masterstudie i data science i Storbritannia. Vegar bruker mye av
fritiden sin på klatring/buldring og leking med ny teknologi.

%d bloggere liker dette: