Application Services 2019

Her er summer interns i avdelingen Application Services:

Eivind Salvesen_C_C.jpg
Navn: Eivind Salvesen
Avdeling: Application Services – Oslo

Eivind er 25 år og kommer fra Stavanger. Han studerer Kybernetikk og Robotikk ved NTNU. Eivind trives godt i en travel hverdag hvor tiden fordeles mellom venner og sportslige aktiviteter som klatring, fotball og løping.

Adrian Bogen Skibelid_C_C.jpg
Navn: Adrian Bogen Skeibelid
Avdeling: Application Services – Oslo

Adrian er 26 år og kommer fra Lillesand. For tiden studerer han Kybernetikk og Robotikk ved NTNU i Trondheim, med en spesialisering i Autonome Systemer. Denne våren har han vært med på å lage en selvkjørende racerbil for Revolve NTNU, og til høsten skal han skrive masteroppgave om Model Predictive Control av havvindmøller. På fritiden driver han med sportsklatring eller turer i fjellet.

Julie Haga_C_C.jpg
Navn: Julie Haga
Avdeling: Application Services – Oslo

Julie er 23 år og kommer fra Levanger utenfor Trondheim. Hun studerer Kybernetikk og Robotikk med fordypning i sanntidssystemer ved NTNU. På fritiden liker hun å være sammen med gode venner, gå tur, reise og være ute.

Alexander Marchand-Melsom_C_C.jpg
Navn: Alexander Marchand-Melson
Avdeling: Application Services – Oslo

Alexander er 22 år og kommer fra Oslo. Han studerer Datateknologi ved NTNU i Trondheim, med fordypning innenfor programvareutvikling. Han skriver master om cybersikkerhet. På fritiden driver han med cybersikkerhet og liker å lese om internasjonal politikk og verdensnyheter.

Tanusan Rajmohan_C_C.jpg
Navn: Tanusan Rajmohan
Avdeling: Application Services – Oslo

Tanu er 22 år og kommer fra Oslo. Han går master i informatikk med retning innen programmering og systemarkitektur ved UiO. På fritiden er han som oftest på trening, ser på for mange serier/filmer eller henger med venner. Han liker også å reise så mye som mulig.

Joakim Moss Grutle_C_C.jpg
Navn: Joakim Moss Grutle
Avdeling: Application Services – Bergen

Joakim er 22 år gammel og kommer fra Bømlo. Han har tidligere tatt en bachelor i datateknologi (UiB) og tar nå en mastergrad i programutvikling (UiB/HVL). Interesser og fritid går ofte i teknologi, spill, trening og sosialisering. Joakim har tidligere vært summer intern i Capgemini og jobbet da i Stavanger.

Emilia Botnen Van den Bergh_C_C.jpg
Navn: Emilia Botnen Van den Bergh
Avdeling: Application Services – Bergen

Emilia er 26 år og kommer fra Bergen. Hun studerer master i programutvikling ved Universitetet i Bergen. Fra før har hun også en bachelor i Informasjon- og kommunikasjonsteknologi ved Universitetet i Bergen. Hun har vært på utveksling både til Bologna i Italia og Aukland på New Zealand. På fritiden liker hun å omgås med venner og reise, og kombinerer dette gjerne med sine interesser for mat eller turer i naturen.

David Hyldgaard_C_C.jpg
Navn: David Hyldgaard
Avdeling: Application Services – Bergen

David er 27 år og er oppvokst i Stenum i Danmark. De siste årene har han bodd litt forskjellige steder i verden, bl.a. i Australia, der han studerte lederskap og teologi.

Carl August Gjørsvik_C_C.jpg
Navn: Carl August Gjørsvik
Avdeling: Application Services – Bergen

Carl er 26 år og kommer fra Kristiansund. Han studerer for tiden datasikkerhet ved Universitetet i Bergen, samtidig som han driver en studentorganisasjon med informasjonssikkerhet som fokus, sammen med noen medstudenter. Før studiene jobbet Carl i Sjøforsvaret / NATO i ca 5 år. Interessene til Carl er reise (helst på motorsykkel), dataspill og Blockchain-teknologi.

Christian Fosli_C_C.jpg
Navn: Christian Fosli
Avdeling: Application Services – Stavanger

Christian er 26 år og er fra Sola. Han tar bachelor i datateknologi ved Universitetet i Stavanger, og jobber deltid som Software Engineer i Capgemini ved siden av studiene. Han bruker fritiden sin på trening, programmering, linux, hund og sykkel.

Frøydis Jørgensen_C_C.jpg
Navn: Frøydis Jørgensen
Avdeling: Application Services – Stavanger

Frøydis er 21 år og kommer fra Strømmen. Hun går dataingeniør bachelor på UiS, og satser på å fortsette på en master i industriell økonomi. Hun er interessert i det meste av idrett, både å se på og å delta selv. Hun er også veldig glad i å reise både innlands og utlands, og sier aldri nei til en tur om hun har tid og studiebudsjettet strekker til, enten det er opp en fjelltopp eller til andre siden av jorda.

Marthe Lauvsnes_C_C.jpg
Navn: Marthe Lauvsnes
Avdeling: Application Services – Stavanger

Marthe er 23 år og kommer fra Stavanger. Hun studerer Kybernetikk og Robotikk ved NTNU med spesialisering innen autonome systemer. Marthe er glad i å reise og har nettopp kommet hjem etter å ha studert et semester i Australia. På fritiden liker hun å trene og se på serier, samt deltidsjobben hennes som privatlærer.

Mikal Fuglestein_C_C.jpg
Navn: Mikal Fuglestein
Avdeling: Application Services – Stavanger

Mikal er 23 år og kommer fra Stavanger. Han studerer Programutvikling master i Bergen. Hans interesser er mat, kunst og fotball.

Victor Prestholm_C_C.jpg
Navn: Victor Prestholm
Avdeling: Application Services – Stavanger

Victor er 26 år og kommer fra Stavanger. For tiden tar han en master i Informasjonssystemer ved UiA i Kristiansand. Fra før har han en bachelor i Sosiologi fra UiS. På fritiden liker han å trene, reise, lage musikk og lære seg nye ting.

Andreas Eikeland_C_C.jpg

Navn: Andreas F. Eikeland
Avdeling: Application Services – Stavanger

Andreas er 23 år og kommer fra Sola like utenfor Stavanger. For tiden tar han en master i datateknologi ved NTNU, og har vært et år på utveksling i solfylte California. Utenom studiene går tiden med til å være med venner, trene, spise mat og mikse drinker.

Quit Phuong Bui_C_C.jpg
Navn: Quit Phuong Bui
Avdeling: Application Services – Oslo

Quit Phuong Bui er 22 år gammel og studerer master i datateknologi på NTNU i Trondheim med fordypning i programvareutvikling. På fritiden liker han å være i fysisk aktiv, reise, spille, og spise masse god mat. Fremover håper han på å få reist så mye som mulig for å oppleve nye kulturer.

Jørn Henning Larsen_C_C.jpg
Navn: Jørn Henning Larsen
Avdeling: Application Services – Fredrikstad

Emilie Røsnæs_C_C.jpg

Navn: Emilie Røsnæs
Avdeling: Application Services – Fredrikstad

Navn: Karoline Wisløff Rud
Avdeling: Application Services – Oslo

Karoline er 29 år og kommer fra Oslo. Hun ble i sommer ferdig med dataingeniørutdanningnen ved NTNU Gjøvik. Hennes interesser er trening og friluftsliv, og bruker mesteparten av tiden på løping, sykling, ski og fotball. 

Navn: Nora Røste
Avdeling: Application Services – Oslo

Nora er 26 år og kommer fra Helgøya i Ringsaker. Hun studerer Kybernetikk og Robotikk ved NTNU i Trondheim, men det siste året har hun vært på utveksling i Seoul i Sør-Korea. Hun er glad i å reise og oppleve nye ting, trene og å lage og spise god mat.

%d bloggere liker dette: