Summer Interns 2018


I år er vi så heldige å ha hele 34 summer interns fordelt rundt på våre kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Fredrikstad. De er også fordelt på Capgemini sine ulike avdelinger:  Apps 2, Intelligent Automation, Insights & Data og Idean. Under ser du en kort presentasjon av hvem de er og hvor de jobber.

 

Summer Interns i Oslo

AndreaBach

Andrea Bach
Apps 2

Andrea er 23 år og kommer fra Skien. Hun studerer nå informatikk på NTNU i Trondheim, og på fritiden spiller hun roller derby. En funfact om Andrea er at hun er veldig glad i teater, og har spilt det i mange år.

 
 

EirikKaldahl

Eirik Kaldahl
Apps 2

Eirik er 23 år og kommer fra Ski. For tiden studerer han informatikk på NTNU. Noen av hans interesser er fotball, klatring, poker og programmering. En funfact om Eirik er at han kanskje kan litt for mye om South Park.

 

 

IngvildGravem

Ingvild Gravem
Apps 2

Ingvild er 23 år og kommer fra Sunndalsøra i Møre og Romsdal. Hun informatikk på NTNU, med fordypning i interaksjonsdesign, spill- og læringsteknologi. På fritiden i Trondheim har hun engasjert seg i mange forskjellige verv, og elsker å prøve ut nye ting, gjerne sammen med andre. Ingvild er vokst opp med høye fjell, og er derfor veldig glad i fjellturer og naturopplevelser. Hun kaller seg selv en tidsoptimist!

MiinaRustad

Miina Elisabeth Lervik
Apps 2

Miina er 29 år gammel og kommer fra Bærum. For tiden studerer hun informasjonsteknologi ved Oslo Met og stortrives med det. Fra før av har hun en bachelor i pedagogikk samt master i samfunnsvitenskap. Store deler av utdannelsen tilbrakte hun i Japan, og hun snakker japansk flytende. På fritiden har hun alltid noen kreative hobbyprosjekter på gang, som fotografi, håndarbeid og programmering.

TanusanRajmohan Tanusan Rajmohan
Apps 2

Tanu er 22 år og kommer fra Oslo. Han går informatikk: programmering og nettverk ved UiO. På fritiden er han som oftest å trener, ser på for mange serier eller henger med venner. Interessene hans er trening, serier og lage mat. En funfact om Tanu er vel at han reiser mer enn han har tid til.

TomasBorresen

Thomas Børresen
Apps 2

Thomas er 23 år gammel, og kommer fra Skien.  Han studerer informatikk på NTNU. På fritiden liker han å spille frisbeegolf og å løpe. Ellers er han glad i dataspill. En fun fact om Thomas er at han bare har vært i Oslo en gang tidligere.

 

 

ThomasMathisen

Thomas Lund Mathisen
Apps

Thomas er 21 år og kommer fra Oslo. Han  studerer informatikk på NTNU, og mesteparten av tiden hans går til programmering av noe mer eller mindre nyttig. I stressende tider kan han finne på å sette seg ned og skrive om kode for å slappe av hvis det ikke er en gitar i nærheten. På øret har han ofte alternativ rock eller en pen rap og om kvelden blir det kanskje en film eller litt gaming.

EivindGran

Eivind Nordal Gran
Cyber Security

Eivind er 24 år og kommer fra Bærum. Han studerer kommunikasjonsteknologi ved NTNU. Han er glad i all form for aktivitet, men er lidenskapelig opptatt av landeveissykling. I fjor syklet han Trondheim-Oslo i fjor på tiden 13.32.29, noe som holdt til seier sammen med laget Trønderekspressen. Han håper på å gjenta suksessen i år også.

AbeeraAkbar

Abeera Akbar
Insights & Data

Abeera er 23 år gammel og kommer fra Lier. Etter sommeren begynner hun på sitt siste år av Industriell økonomi og teknologiledelse-studiet ved NTNU.  Hun skal skrive master innen anvendt økonomi og optimering. På fritiden liker Abeera å trene, være med venner og å fly småfly. I 2016 tilbrakte hun et år i San Diego som utvekslingsstudent.

CarlSteen

Carl Otto Steen
Insights & Data

Carl Otto er 24 år gammel og kommer fra Oslo. Til vanlig studerer han datateknologi på NTNU, noe han liker godt fordi det gir muligheten til sette seg inn i nye teknologier. Ellers liker han å spille sjakk, lese bøker, lage spennende og gode drinker, og reise til eksotiske steder og møte nye mennesker. Han påstår at han kanskje lager verdens beste Tokyo Iced Tea.

CarolineKiaer

Caroline Kiær
Insights & Data

Caroline er 24 år og kommer fra Bærum. Hun studerer industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU i Trondheim, med fordypning i datateknikk og kommunikasjonsteknologi. Før dette backpacket hun i to år, og gikk ett år på arkitektstudiet ved NTNU. Hun er aktiv og sosial på fritiden, og er veldig glad i å dykke. På backpacking ble hun Divemaster, og har nå dykket i alle verdensdeler bortsett fra Antarktis.

KennetRonning

Kenneth Sylow Rønning
Insights & Data

Kenneth er 25 år og født og oppvokst i Fredrikstad. Han tar nå en mastergrad i informasjonssystemer i Kristiansand. På fritiden liker han som mange andre å ta et par pils, trene, sosialisere seg. Han innrømmer også at han er en gamer. Han er ganske sterk og rask, med en personlig rekord på 180 kg i markløft.

SebastianWintherLarsen

Sebastian Winther-Larsen
Insights & Data

Sebastian er 29 år gammel og fra Oslo.  Han har levd med mottoet «minst mulig voksenpoeng, flest mulig studiepoeng» så langt i sitt voksne liv. Han har en BSc i økonomi og ledelse fra NHH og en MSc i Economics and Finance fra University of Bath. Nå holder han på å avslutte en mastergrad i Computational Physics ved Universitetet i Oslo. Han trives på golfbanen eller på sjøen med vind i seilene. Han har faktisk har bodd på seilbåt i ni måneder, fem av dem i Karibien.

TheaLindqvist

Thea Lindqvist
Insights & Data

Thea er 23 år og kommer fra Tønsberg. Hun går Norges Handelshøyskole, hvor hun spesialiserer seg i Business Analytics.  Da hun var 16 år hadde hun hovedrollen i en musikaloppsetning, og har i senere tid vært aktivt i studentforeningen i Bergen, blant annet i NHH-Symposiet og UKEN. Hun liker å reise, og har tidligere utvekslet til Australia. Sitt siste semester skal hun tilbringe i Lisboa. Hun er glad i å være aktiv, og kobler av med å stå på ski (nedover og bortover) og fjellturer.

AstridOksnes

Astrid Eline Øksnes
Idean

Astrid er en 25 år gammel jente fra Ski. Hun hat en bachelorgrad i Informatikk,  med fordypning i interaksjonsdesign. Fra tidligere har hun en bachelorgrad i Journalistikk fra Nord Universitet. Astrids interesser favner vidt, og fritiden kan gå med til å gjøre alt fra kryssord til fjellturer og opplevelser – sistnevnte helst sammen med andre. Hun er et sosialt vesen og gleder seg til sommeren hos Idean og Capgemini.

HannahMiklin

Hannah Miklin
Idean

Hannah er 26 år gammel, og kommer fra Sverige. Hun studerer Interaction Design and Technologies på Chalmers i Gøteborg. Når hun ikke studerer liker hun å omgås med venner og reise, samt å nerde seg ned i ulike interesser. Interessen for planter har lenge vært stor, men nå har hun gått over til å bli interessert i å lage keramikk. Til høsten skal Hannah på utveksling til Antibes, som ligger på den franske rivieraen.

NoraGjertsen

Nora Pincus Gjertsen
Idean

Nora er 26 år, og er født og oppvokst i Tromsø. Hun studerer Industriell Design ved NTNU, og har et år igjen av mastergraden. Nora er veldig glad i å oppleve nye steder og kulturer,  og reiser så ofte hun har mulighet. Med studiet har hun vært på utveksling i Chile, og var det siste året i Danmark, hvor hun dro videre på dobbeltutveksling til Colombia. Foruten interessen for tjenestedesign bruker Nora gjerne fritiden på å være aktiv med klatring, fjellturer, dans eller ski.

KaisaRokne

Kaisa Rokne
Intelligent Automation

Kaisa er 23 år gammel og kommer fra Nittedal. Hun studerer industriell økonomi og teknologiledelse, med fordypning i informasjonssystemer, og har valgt anvendt økonomi og optimering på masteren. På fritiden leker hun apekatt i turnhallen. Om sommeren liker hun å stå på wakeboard og om vinteren går hun på toppturer. I 2009 kom hun på 2. plass i norgesmesterskapet i snøballkasting.

LudvigSaele

Ludvig Stangeland Sæle
Intelligent Automation

Ludvig er 23 år gammel fra Bergen, og studerer Kybernetikk & Robotikk ved NTNU. Han fullførte sitt 4. år på utveksling i Frankrike, hvor store deler av fagene foregikk på fransk. Han har stor interesse for opplevelser i fjellet, og utnyttet de franske alpene til både ski og klatring. Han har også en fot innen kampsport. Ludvig ser fram til å endelig oppleve en østlandsk sommer, og ikke minst sammen med Capgemini.

ThomasEliassen

Thomas Mannsverk Eliassen
Intelligent Automation

Thomas er fra  Oslo, og ble nettopp ferdig med en Bachelor i Computer Science fra Westminster College i Salt Lake City i USA. Til høsten skal han til University of Glasgow for å ta en Master. På fritiden er han interessert i fotball, langrenn og trening. Ved siden av idrett er han interessert i ny teknologi, gaming og futerology. Voicacting er noe han har drevet med store deler av livet, og han var blant annet den norske stemmen til Hiro Hamada i Big Hero 6 og Knert den lille skilpadden i Oppdrag Nemo.

Summer Interns i Bergen

SatheshukmarSatheshkumar Kaliyugarasan
Apps

Satheshkumar er 25 år gammel og kommer fra Bergen. Han studerer master i programutvikling ved Høgskulen på Vestlandet, hvor han jobber med å undersøke verdien av dyp transfer learning for medisinske bilder. Fra tidligere har han en bachelorgrad i informasjonsteknologi, med spesialisering i web og mobilteknologi. Fritiden bruker han til trening, fotball, fotografering og venner. Han har tidligere jobbet som sersjant i luftforsvaret.

StefanEllenbergerStefan Ellenberger
Apps

Stefan er en 30 år gammel norsk-amerikaner fra Bergen, som studerer Datateknologi ved Universitetet i Bergen. Han er opptatt av teknologi, å møte nye mennesker og å hele tiden lære nye ting. Han gleder seg til en spennende og utfordrende sommer i Capgemini.

 

SiljeGrmistadSilje Grimstad
Apps

Silje er 23 år gammel og fra Bergen. Hun studerer master i programutvikling på Høyskolen på Vestlandet. Silje har fullført en bachelor i data på Høyskolen på Vestlandet, hvor hun studerte et halvt år på San Diego State University. På fritiden liker hun å gå på langrenn og trene. 

SebastianFroyenSebastian Frøyen
Apps

23 år gamle Sebastian studerer master i programutvikling på Høyskolen på Vestlandet, i hans hjemby Bergen. Han bruker fritiden sin til å trene, være med venner, studere og fikle med PCen sin. Forrige sommer falt Sebastian på mopeden sin tre ganger, og endte opp med å kjøpe fullt MC-utstyr for å unngå skader fra nye fall. Han har ikke falt siden.

Summer Interns i Stavanger

DanielBaratiDaniel Barati
Apps 2

Daniel er 22 år gammel og er oppvokst i Porsgrunn. Han tar for tiden en master i Computer Science ved Universitetet i Stavanger, og begynner sitt siste år til høsten. Utenom studiene fordriver han tiden med trening, jobb og sideprosjekter sammen med venner. Daniel ser frem til å en lærerik sommer sammen med likesinnede studenter.

MikalFuglesteinMikal Fuglestein
Apps 2

Mikal er 22 år fra Stavanger. Han har nettopp fullført en bachelor i informasjons- og kommunikasjonsteknologi ved Universitetet i Bergen. Det har vært tre travle, men kjekke år, og satser på å gå videre på en mastergrad til høsten. Han er interessert i mat, kunst og fotball.

JoakimGrutleJoakim Grutle
Apps 2

Joakim er 21 år gammel, han bor og studerer i Bergen (UiB), men kommer opprinnelig fra Bømlo, en liten øykommune midt mellom Bergen og Stavanger. Han gjorde ferdig bachelor i datateknologi våren 2018 og skal begynne på en mastergrad i programutvikling høsten 2018. Fritiden hans går som regel i trening, film, spill, musikk og selvsagt venner og familie. Joakim har jobb som både dørvakt og gruppeleder ved siden av studiene.


LisaHaikaasLisa Enge Haukås
Apps 2 

Lisa er 24 (25 1. juli) år gammel og kommer fra Haugesund. Hun har tatt en bachelor i dataingeniør ved Universitetet i Agder, Grimstad, og går nå master i prosjektledelse ved NTNU. På fritiden liker Lisa å trene og være med venner – og hun kan løse rubiks kube. Hun ser frem til en sommer i Capgemini Stavanger!

KjetilTranKjetil Huy Tran
Apps 2

Kjetil Huy er 24 år, og født og oppvokst i Stavanger. Han har en bachelorgrad fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og studerer nå Computer Science ved Universitet i Stavanger, og starter på hans siste år etter sommeren. Huy bruker mye tid på skole, men finner alltid tid til fotball og brettspillkveld med vennene sine.

MagnusKarlsenMagnus Melseth Karlsen
Apps 2

Magnus er en 23 år gammel NTNU-student som er oppvokst i Ålesund. Etter en brå start på sin TV-karriere foran 20 millioner kinesere, valgte han å trappe ned kjendistilværelsen med en master i datateknologi i Trondheim. I løpet av siste studieår skal han fordype seg i kodeanalyse for å oppdage sikkerhetshull, som videre vil bli hans masteremne. På fritiden liker han å reise, gå på turer og trene.


AnnelineEllingsenAnneline Ellingsen
Idean

Anneline er en 24 år gammel jente fra Stavanger. Hun fullførte nylig en master i Digital Design & Branding ved Brunel University London. Fra tidligere har hun en bachelor i Fotografi fra Kingston University. På fritiden danser hun ballett, moderne, ragga hiphop og lyrisk jazz, og elsker å være kreativ.

Summer Interns i Fredrikstad

ErikLieErik Nilsen Lie
ADM

Erik er 24 år og kommer fra Sarpsborg. Han er nå på sisteåret av sin master i Applied Computer Science på Høgskolen i Østofold. Før dette tok han en utdannelse som restaurantkokk, og jobbet som kokk før han begynte å studere IT. Erik liker å løse maskinlæringsproblemer, men interessen for å lage mat har han fortsatt, og på fritiden liker han å dra på fisketurer.

MarcusAubergMarcus Auberg
ADM

Bjørn Marcus er 23 år gammel. Har akkurat skrevet ferdig sin bachelor oppgave på Høgskolen i Østfold. På fritiden er det jakt, fiske og algoritmer som gjelder. Han er Norgesmester i håndbak.

 


AnnaFossenHelleAnna Fossen-Helle
ADM

Anna er 22 år og kommer fra Fredrikstad. Hun har tilbrakt de siste tre årene i Bergen, hvor hun har fullført en bachelorgrad i informasjons- og kommunikasjonsteknologi ved UiB. Til høsten planlegger hun å starte på en mastergrad. På fritiden liker hun å være med venner og drive med idrett.


%d bloggere liker dette: