Om Capgemini

Capgemini er en global leder som bistår kunder med å transformere virksomheter ved å unytte potensialet og mulighetene som finnes innen teknologi. Selskapet har som formål å frigjøre menneskelig energi gjennom teknologi for en inkluderende og bærekraftig fremtid. Capgemini er en ansvarlig og mangfoldig organisasjon med 290 000 ansatte i nesten 50 land. Med over 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise er Capgemini en pålitelig partner som jobber for å realisere kundenes ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til drift, og alltid i takt med den siste utviklingen innen innovasjonsområder som sky, data, kunstig intelligens, programvare, digitale ingeniørtjenester og nye plattformer.

Masterbrands

Capgemini-gruppen er delt inn etter et «Masterbrand», et «Business brand» og flere «Endorsed brands». Capgemini er en av gruppens «Masterbrand», som består av Insights & Data, DCX/CSD og Sogeti. Videre er Capgemini Invent et eget forretningsområde, hvor Management Consulting, og strategisk design (Frog) samarbeider tett og leverer tjenester sammen i markedet. Til slutt har vi Capgemini Engineering som jobber med å knytte den fysiske og digitale verdenen, samt hjelpe kunder med å akselerere mot Intelligent Industry. Les mer om Capgemini, Capgemini Invent og Capgemini Engineering her: Capgemini Brands.

I Norge har Capgemini-gruppen rundt 1400 konsulenter som jobber med en rekke interessante oppdrag i privat og offentlig sektor. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad, Lillehammer, Sandefjord og Kristiansand.

Besøk oss på www.capgemini.com

%d bloggere liker dette: