Fredrikstadkontoret: Hvordan har sommeren vært?

Halla fra Fredrikstad!

Denne sommeren er det Peshwas og Tiril som er Summer Interns på Fredrikstadkontoret, og vi har så langt hatt fire innholdsrike uker her.

Teamet på Fredrikstadkontoret

Peshwas studerer Informatikk og Tiril har akkurat fullført en bachelorgrad i dataingeniør – begge ved NTNU Trondheim. Vi kommer begge fra Fredrikstad, og er svært fornøyde med å kunne tilbringe sommeren her i denne «hærlige» sommerbyen.

I løpet av Summer Internshipet hos Capemini har vi skrevet kravspesifikasjon for et system til en kunde Capgemini har hatt i mange år. Dette er den siste uken med arbeid, og den skal brukes til å avslutte prosjektet og til å utforme en presentasjon som skal fremføres internt i Capgemini i august.

Vi har trivdes svært godt på Fredrikstadkontoret! Her er det fine lokaler, trivelige kollegaer og en fantastisk takterrasse. På den har vi nytt flere lunsjpauser, og iblant tatt en fika (is eller kake) i solen.

Lunsj på takterrassen

Sommeren har ikke bare bestått av arbeid på prosjektet, men vi har også fått delta på kurs om presentasjonsteknikk, Clean Code og DevOps. Dette kommer godt med!

I tillegg har vi vært superheldige som har fått være med på masse sosialt sammen med gjengen fra Oslokontoret! Vi har spist god middag, grillet i Frognerparken, laget kunstverk på Paint’n sip og konkurrert i ulike leker på CapGames.

Mye moro i Oslo

De fire siste ukene har vært morsomme og lærerike. Vi har erfart hva konsulentlivet innebærer og blitt godt kjent med Capgemini.

Med dette vil vi takke for oss!

God sommer🌞

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: