Norsk Helsenett: Siste uke på prosjekt!

Hei!  

Vi har i fire uker jobbet med sommerprosjektet vårt og har nå kommet i mål. Mitt team jobbet med en utfordring der vi skulle lage et program som designer brukerskjema for leger. Prosjektet har vært spennende og vi fikk anledning til å anvende kul teknologi for å løse oppgaven som har vært lærerikt for alle på teamet. Vi har hatt muligheten til å oppleve livet som konsulent, og lært mye om samarbeid i prosessen av dette. Ingen på teamet hadde masse erfaring med React, et programmeringsspråk brukt for å lage skjema-designeren. Vi, veilederen og kunden er kjempe fornøyde med resultatet!

Text Box

I et team med Hanne, Jesper og Simen har vi hatt det kult som et lag, hvor terskelen er lav for moro og kreative arbeidshverdager. Vi startet dagen med morsomme standups, og har selvfølgelig hatt obligatorisk is-pause på taket klokka 14:00 hver dag. I teamet hadde vi dessuten en brattlæringskurve da vi fikk erfaring med å bruke annen teknologi enn hva vi er bedre kjent med for å løse oppgaven.  

Dette har vært fire spennende og lærerike uker hvor vi har lært å kjenne på kroppen hva konsulentlivet innebærer, hvilke utfordringer prosjekt byr på, og å få være med på å lage nyttige verktøy for kunder. Ikke minst har det vært flere sosiale aktiviteter i regi av arbeidsplassen som har gjort dette til en virkelig fet/gøy sommerjobb! Etter vi har hatt noen deilige uker sommerferie, ser jeg frem til å presentere prosjektet for ansatte på huset og deretter for NHN. Det blir blir null stress! (Med tanke på at vi har hatt presentasjonskurs på Capgemini i sommer.)

Med dette takker team 1 for oss ❤

Text Box

God sommer!  

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: