Norsk Helsenett: Hvordan har sommeren gått?

Hola! 

I fire uker har vi arbeidet med sommerprosjektet, og har omsider kommet til veis ende. I Team 2 har vi de siste fire ukene sittet på prosjekt hos Norsk Helsenett SF, med oppgave om å skape en skjemautforsker. Intensjonen til denne applikasjonen var å effektivisere prosessen rundt å kunne presentere skjemadata mellom lege og pasient, for å øke nytten begge parter får bruken av skjemaløsninger. 

Vi ble veldig spent da vi fikk vite hva vi skulle jobbe med i løpet av sommeren, siden det forventede sluttproduktet hadde som mål å bidra til å forbedre hverdagen til folk flest. Siden flere av oss aldri hadde jobbet med teknologiene vi skulle bruke, var teamet initielt veldig spent på hvordan dette skulle gå. Heldigvis har vi hele tiden hatt gode støttespillere i form av veileder og faddere fra Capgemini, så det har hele veien vært lav terskel for å spørre om hjelp dersom vi har sittet fast. Til slutt ble både vi og kunde fornøyd med hvordan sluttproduktet endte opp.

Sommeren hos Cap har i tillegg vært en sosial opplevelse, til tross for situasjonen vi befant oss i denne sommeren. Underveis i prosjektet har vi hatt sparkesykkelrace fra Skøyen til St. Hanshaugen, tryllet frem vår kreative side på Paint n’ Sip, og slappet av med pizza og is på takterrassen til Cap.

Paint n Sip med gjengen, resultatene kan ses på kontoret på Skøyen!

I skrivende stund så venter gjengen på at turen går videre til en heidundrandes avslutning med alle fadderne og de andre sommerstudentene, før vi tar ferie. Sommeren hos Capgemini har vært utrolig lærerik for meg, har gitt meg en smak på hvordan det er å være konsulent, og har definitivt stått til forventningene!

Med det takker mitt team og jeg for oss.

God sommer!  ❤

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: