Check in med Norsk Helsenett team 2!

Hei bloggen! 

Tiden flyr, og vi er allerede snart ferdige med vår tredje uke her hos Capgemini. Vi i team 2 på prosjekt hos Norsk Helsenett er kommet godt i gang med prosjektet vårt.  

Den første uken gikk mye av tiden til å planlegge prosjektet, men nå jobbes det iherdig med utvikling av produktet. Norsk Helesnett har gitt tydelig beskjed om hva som forventes av produktet vi skal levere, og nå nærmer vi oss et MVP (Minimal Viable Product). Vi kommer alle fra ulikt studie, noe som gjør at vi til sammen har et bredt kunnskapsnivå. Dette gjør at vi har sammen klart å komme frem med gode løsninger på utfordringene vi har støtt på underveis.  

Vi har vært heldige, og fått muligheten til å jobbe på kontorlokalet til Capgemini.  

For å holde kunden oppdatert på hva vi jobber med, har vi satt opp en nettside som automatisk deployes til når noe pushes på github. Dette gir kunden vår mulighet til å enkelt følge med, og komme med innspil, når de ønsker det. Gjennom tett dialog med kunden, sørger vi for at vi holder oss til det kunden ønsker å få ut av prosektet. 

Når dagene blir lange på kontoret, er det viktig med kaffepauser i ny og ne.  

I lunsjen bruker vi å sitte sammen med team 1. 

Prosjektet vårt går ut på å lage en webapplikasjon for helsepersonell til fremvisning av data fra innfylte skjema fra pasientene sine. Design har vært et stort fokus, slik at brukerne enkelt får den informasjonen de søker, selv når det er snakk om store mengder med data. Her har vi vært så heldige å få stor hjelp av Idean, som har kommet med innspill til mockups vi har laget, samt verdifull innsikt i hvordan lage bra design. 

Kontoret til Idean er bare et steinkast unna. Her er vi på vei til et møte med Mali fra Idean, for å diskutere design. 

 Vi gleder oss til å jobbe videre med prosjektet vårt! 

God sommer hilsen team 2! ❤

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: