Oppdatering fra Norsk Helsenett

Heisann! 

Nå er vi allerede over halveis i sommerprosjektet! Vi i Team 1 hos Norsk Helsenett har kommet godt i gang, og prosjektet vårt begynner virkelig å ta form. Læringskurven har vært bratt til tider, men nå begynner vi å bli gode venner med både React og FHIR. Vi har allerede en applikasjon der du kan lage og forhåndsvise spørreundersøkelser så vi har kommet langt, men det er fortsatt en del funksjonalitet som må legges til og andre ting som må fikses.

Med hjelp fra Mali fra Idean, Capgeminis datterselskap som driver med design, har vi endret en del på layouten vår siden sist. Det har vært veldig inspirerende og lærerikt å få hjelp av Mali. Hun ser mye vi ikke ser når det kommer til brukervennlighet og generelt design, og hun har vært en viktig ressurs for oss. Siden sist har vi også vært på estimeringskurs med Bjørn Hauge. Det var givende, og vi fikk testet estimeringsteknikker i praksis ved å blant annet spille Planning poker. Vi har fått bruk for flere av teknikkene og tankemåtene i ettertid.  

Vi har kost oss mye både på og etter jobb i løpet av disse tre ukene. Arbeidsrutinene har kommet på plass med daglig stand up og fast lunsj som oftest ute. Kantina har mye god mat! Takterassen har også blitt flittig brukt til ispauser når det fortsatt var varmt og til pizza etter jobb. Forrige torsdag var vi på Utendørs på St Hanshaugen, og som du ser på bildet ankom en del av oss med stil. 

Disse ukene har gått fort, og vi er stolte av alt vi har fått til til nå. Vi gleder oss til både mer jobb og sosialt i de to siste ukene som kommer! 

Hilsen Team 1 hos Norsk Helsenett ❤  

Her er vi på kontoret til Idean for å få veiledning av Mali 

Planning poker på estimeringskurs  

Gutta voier til Utendørs 

Planleggingssession på kontoret 

Vi ses snart! ❤

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: