Midtveisstatus fra Widerøe!

Hei dere!  

Da var vi allerede kommet midtveis i sommerprosjektet og oppnådd marsjfart! Teamet har begynt å kunne hverandres styrker og terskelen for å spørre om hjelp eller innsikt er lav.

Samarbeid og idemyldring er viktig i prosjektet da vi har fått stor frihet til å definere prosjektet! I de første ukene har vi hatt møter med mange nøkkelpersoner fra de forskjellige avdelingene hos Widerøe som har gitt oss viktig innsikt i hva vi burde fokusere på.  Vi har i tillegg hatt jevnlige team-møter for å forsikre oss at vi holder oss i flytsonen og ikke divergerer fra den originale problemstillingen.  

Ingrid sammen med Igniterne Hartvig og Christine 🙂

Fra forrige gang dere hørte fra oss har vi jobbet mye med databehandling der vi fjerner feil, legger til aktuelle datasett og kombinerer de til store datasett vi 
skal bruke senere. Det er typisk at dette steget tar mye tid i data science og det har gjort hos oss også. Heldigvis har de to flinke veilederne våre gitt oss mange gode tips for å sikre at dette steget går smertefritt.

Vi har også utført diverse analyser av datasettene vi har fått for å se på sammenhenger og hva som er viktige faktorer, slik at vi har det klart til vi skal begynne med maskinlæringen.  

De mange møterommene hos Widerøe har navn etter diverse flyplasser – ganske kult! 🙂

Fremover vil vi bruke dataen vi har jobbet med til å modellere maskinlæringsalgoritmen som skal hjelpe Widerøe. Dette blir veldig spennende, og noe vi gleder oss til!  

–    Odd Gunnar & Ingrid 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: