Prosjekt 2 for Norsk Helsenett

Heihei, 

Vi er det såkalte «Team 2» (men helt klart nummer 1) hos NHN. Vårt team består av Rebekka, Erling, Marius og Frøydis. Vi har alle forskjellig bakgrunn som gjør dette til et team med stor breddekunnskap. Her er vi på terrassen til Capgemini, vi har lov å sitte her på kontoret når vi booker pulter via en app som gir oversikt over ledige plasser. På denne måten får vi jobbet sammen og samtidig bevare regler om avstand 🙂

Vi har fått det spennende prosjektet med å lage et system som viser data fra innfylte skjemaer fra pasienter. Dette er et stort prosjekt som vi måtte starte med å dele opp i mindre mer konkrete oppgaver. Det er mange mulige løsninger og vi har brukt denne første uken til å se på hva vi skal prioritere og hvordan vi skal få det til. 

Vi har lyst til å få til både de nødvendige skjemavisningene som helsepersonell trenger for å følge opp pasienter. Vi vil også se på større datasett samtidig og visualisere og filtrere på forskjellige måter!

I løpet av den første uken har vi fått i gang prosjektet, testdataen og rutinene på standup. Neste uke har vi flere planlagte møter allerede. Vi skal også få hjelp fra Idean (som er et designbrand og en del av Capgemini-gruppen) underveis for å lage et brukervennlig produkt. 

A picture containing building, outdoor, brick, city

Description automatically generated

Her kjører vi en aldri så liten Stand up på terrasen 

I går var vi på Utendørs i Oslo og hadde det veldig moro med de andre intersene, faddere og kordinatorer 🙂 Idag (fredag) venter estimeringskurs med Bjørn Hauge, en av Capgemini sine Vice Presidents! Det blir spennende.

Vi snakkes! ❤

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: