Prosjekt for Widerøe!

Første dagene av sommerprosjektet er nå vel gjennomført! Jeg (Ingrid) og Odd Gunnar har fått lov til å jobbe med et prosjekt for Widerøe sammen med Christine og Hartvig fra IgnITe (graduate-programmet til Capgemini). 

Den første dagen hos kunden ble vi presentert for selskapet og prosjektet som vi skal ta fatt på de neste ukene. Målet med prosjektet er å innhente værdata som vi skal bruke til å se på historiske sammenhenger mellom vær, forsinkelser og kanselleringer. Dette kan bli nyttig for Widerøe når de skal vurdere ulike handlingsalternativer basert på kommende værsituasjoner. Med mye ny informasjon på kort tid er det veldig greit å ha veiledere fra Capgemini og Widerøe som hjelper oss i gang med det vi har av spørsmål. 

Gjengen! Vi smiler fordi det var kakefredag I kantina 

Man finner mange små modellfly av ulike typer stående rundt omkring i Widerøe sine lokaler 

Denne uken har vi brukt mye tid på å holde intervju med relevante stakeholders for å finne ut hvordan vi videre skal definere prosjektet basert på Widerøe sine behov. Widerøe har et omfattende rutenett og flyr til over 40 destinasjoner i Norge, og det har vært spennende å høre om alle faktorene som spiller inn for å kunne frakte mennesker trygt rundt i dette langstrakte og værutsatte landet.  

 

Odd Gunnar, Christine og Hartvig sitter klare for neste møte 

Før vi begynner å jobbe med dataen må jeg og Odd Gunnar gjennomføre et kurs i maskinlæringsverktøyet som vi planlegger å bruke. 

Neste uke skal vi fortsette med intervju og forhåpentligvis komme i gang med datainnhenting- og analyse.  

Vi sitter allerede igjen med masse nyttig erfaring og store forventinger for resten av tiden som summer interns! 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: