Uke 8: Tine er så mye mer enn bare melk!

Hei!

Vi avslutter der vi startet, med oss tre; Fride, Tobias og Daniel og en oppdatering på hvordan sommeren har vært. Denne gangen har vi mye spennende å fortelle. Rosabloggere ble vi ikke, men konsulenter er vi hakket nærmere å bli. Eller som vi overhørte i lunsjen: fake it to you make it (men det var kanskje noen fra etasjen under det…) Denne gangen er vi glad for å kunne fortelle dere om kunden vi jobber for, nemlig TINE!

Vi er fullt klare over at Tine også produserer juice og youghurt, men i overført betydning er TINE så mye mer enn bare melk. I prosjektet vårt har vi jobbet med å teste ut maskinlæring, kameraer og datasyn for å gjenkjenne forskjellige melkekartonger i lageret til TINE. Målet er at TINE skal få mer kunnskap om teknologien og at vi skal prøve å finne løsninger som kan sikre kvalitet i alle leveranser, slik at riktig kunde får riktig produkt.

Prosjektet har vært veldig varierende. Det eskalerte raskt til å bli stort, og da vi tre interns summerte opp 22 interessenter til sammen i prosjektet, ble det klart at prosjektstyring og forventningsstyring også måtte på agendaen. Utenom dette har vi i sommer laget business case, samtidig som vi har gjort flere analyser av rutiner og nåsituasjonen i bedriften, i tillegg har vi laget en teknisk prototype og fått på plass en killer sluttpresentasjon.

Sluttpresentasjonen presenterte vi på mandag til TINE, det var veldig gøy! Presentasjonen ble streamet live til mange ulike meierier, og en god håndfull direktører og mellomledere kom for å se på hva resultatene av sommerprosjektet vårt var. I alt var det over 30stk som fikk med seg presentasjonen vår live, det er ganske kult! TINE var veldig fornøyde med det vi leverte og vi gleder oss til å se om de går videre med noen av forslagene vi presenterte.

Kontrastene er store på TINEs hovedkontor på Kalbakken. Tiden fra kjeledress i 2 graders kjølelager til is i 32 grader er svært kort – og akkurat derfor har det blitt et par, tre, fire av disse pausene også. Vi har også fått være filmstjerner i en intern film som forklarer prosjektet vårt. I tillegg til dette hadde vi en fantastisk kundelunsj på Tataki – anbefaler å legge fremtidige kundelunsjer der altså!

Siden sist har vi også utnyttet finværet til grilling på Hovedøya. På en av de varmeste sommerdagene vi har hatt på lenge hoppet den ene etter den andre interns ut i vannet, sammen med grilling, kald drikke og hyggelig selskap var det enda et vellykket sosialt arrangement. Vi gleder oss veldig til det siste sosiale arrangementet vi skal ha på onsdag, der venter det avslutningsmiddag sammen med de andre internsene.

I skrivende stund er vi altså i gang med den siste uken her hos Capgemini. Nå handler det om siste prep av sluttpresentasjonen vi skal ha internt på onsdag, så der skal vi være best mulig forberedt. Det siste på agendaen denne uken er sluttintervjuer for både oss og de andre internsene, etter dette er sommeren omsider over og hvem vet, kanskje noen av oss er tilbake igjen om et år?

Vi vil takke for en innholdsrik, utfordrende og super kul sommer hos Capgemini, vi har virkelig fått bryne oss på kul teknologi, prosjektstyring og så mye mer. Tusen takk for oss!

-Tobias, Fride og Daniel

Vil du se mer?
Følg @capgeminino på Instagram!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: