Uke 8: Innspurt med IBM Watson

Hei igjen fra Abeera, Carl Otto og Thea i Insights and Data!

Nå nærmer det seg slutten på prosjektet og innspurten er i gang for fullt. Det betyr også at det er vår tur til å fortelle litt om prosjektet vi har jobbet med i sommer. Vi jobber med et rekrutteringsselskap og bruker tekstanalyse i IBM Watson til å forenkle og forbedre selskapets arbeidsprosess.

uke8_2
Tekstanalyse i IBM Watson på CVer

Vi har gjennom internshipet jobbet aktivt med kunden for å få innsikt i hvordan de jobber. Basert på dette har vi kartlagt hva teknologien kan brukes til og anvendt den ut på ulike områder. Resultatene har vært gode, og det er stort potensiale for både tidsbesparelse og økt kvalitet.  Ukene har flydd forbi og det nærmer seg både presentasjon for Capgemini internt, kundepresentasjon og innlevering av rapport.

uke8_3
Carl Otto øver på sluttpresentasjonen

Det har vært 7, snart 8 utrolig lærerike, spennende og hyggelig uker hos Capgemini. Litt vemodig er det at det snart er slutt – Men vi gleder oss veldig til å vise frem hva vi har jobbet med disse ukene, også blir det spennende å se hva de andre internsene har fått til!

uke8_1

Takk for oss!

Vil du se mer? Følg @capgeminino på Instagram

– Abeera, Carl Otto og Thea

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: