Uke 3: Lean Startup med +Culture

Hei!

Da er vi allerede i uke 3 av internshipet! På kontoret kaller de oss gjerne for +Culture-gjengen, og vi består av Oslo-studentene Miina, Tanu og Astrid. Miina og Tanu er summer interns i avdelingen Apps, mens Astrid er intern i Idean. I tillegg er vi så heldig å ha med oss Lena og hunden Mini på laget!

IMG_20180702_122418
Inn i tredje uke er vi godt i gang!

Vi har fått æren av å jobbe med en startup som ønsker å gjøre det enklere å anerkjenne hverandre! I prosjektet jobber vi smidig med en Lean Startup-tilnærming, der vi kjører korte sprinter og hyppige brukertester.

I forrige uke hadde vi en pangstart på prosjektet med en intensiv designsprint sammen med kunden. Uken så slik ut; mandag: intro og bli kjent med kunde, tirsdag: idégenerering, onsdag: fokusering, torsdag: prototyping og fredag brukertesting. På under en uke gikk vi altså fra flere ideer til én MVP (Minimal Viable Product) som vi brukertestet og fikk masse nyttige tilbakemeldinger på!

uke3
Mini koder mens vi har post-it workshop og prosjektbrief

Starten av denne uken har gått med til å oppsummere brukertestingen for så å begynne å utvikle wireframes. Løsningen vi skal lage skal være en progressiv webapp, og vi må derfor wireframe for alle plattformer. Vi har også startet med å sette opp backend og databaser. Som et lite avbrekk blir vi dratt med ut på terrassen for å ta planken i 2 minutter. Kanskje vi vandrer ut av internshipet med vaskebrett?

IMG_20180628_133538 (2)
Plankepause

Som dere kanskje har skjønt er vi en real gjeng med interns, og det går ikke lang tid mellom de ulike sosiale aktivitetene. Da gradestokken bikket 30 celsius var det duket for en real sommerkveld på Huk med grilling, bading, volleyball og sol.

IMG_20180703_192028
Nora, Astrid, Hannah og Miina
IMG_20180703_192127
Grilling på Huk
IMG_20180703_192727
Volleyball

Vi har hatt noen upåklagelige uker hos Capgemini og Idean så langt, og er skråsikre på at resten av sommeren blir likedan!

IMG_20180629_140948
Tanu, Miina, Astrid, Lena og Mini

Vil du se mer?
Følg @capgeminino på Instagram!

– Miina, Tanu, Astrid, Lena og Mini

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: